top_ua
Вхід
Ваш Бітрікс24
Вхід
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

Мій тариф

Розділ Мій тариф у Бітрікс24 передбачений для відслідковування ситуації з тарифним планом. Тут можна побачити, до якої дати проплачений тариф, увімкнути демо-режим на 30 днів без додаткових оплат, обрати подовження або зміну тарифу. У разі переходу на вищу версію залишок буде перерахований, для більш тривалого користування. Завдяки опції автоподовження можна завжди бути впевненим у тому, що тариф проплачений.

Також на вкладці Бізнес-інструменти можна відрегулювати перелік користувачів, яким будуть доступні не тільки комунікації. Слідкуйте за усіма моментами легко та користуйтесь Бітрікс24 із задоволенням!

Варто почитати: