top_ua
Вхід
Ваш Бітрікс24
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

Як відключити облік робочого часу?

Рейтинг:
Облік робочого часу доступний тільки на тарифі Компанія. Дізнайтеся більше на сторінці порівняння тарифів.

Адміністратор може відключити облік робочого часу як для всієї компанії цілком, так і для окремих користувачів.

Як відключити облік робочого часу всієї компанії?

Перейдіть в розділ Налаштування лівого меню. У розділі Сервіси вимкніть опцію Облік робочого часу та робочі звіти.

Як відключити облік робочого часу окремим співробітникам і відділам?

Перейдіть на сторінку Час і звіти - Робочий час і клікніть по значку з годинником поруч зі співробітником або назвою відділу.

Тут ви чи зможете виключити або включити облік робочого часу для окремих співробітників або цілих відділів, а також налаштувати індивідуальні порушення.

Під час налаштування робочого часу для окремого співробітника буде також доступна опція Успадковувати налаштування відділу. У такому випадку в нього будуть такі ж налаштування робочого часу, як і у всього його відділу.

Якщо, наприклад, ваш відділ працює з 10 до 18, але є один черговий співробітник, що працює по ночах, то ви можете налаштувати для нього Індивідуальні порушення. Вони будуть враховуватися окремо, додатково до загальних порушеннь графіка.

Потім ви зможете виводити на графіку як загальний список порушень, так і показати всі індивідуальні.


Дякую, допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло