top_ua
Вхід
Ваш Бітрікс24
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

З 1 травня 2019 року Пошта буде перенесена на платні тарифи

Рейтинг:

З 1 травня 2019 року Пошта буде перенесена на платні тарифи, на безкоштовному тарифі Пошта буде недоступна. Це стосується як нових Бітрікс24, так і всіх поточних клієнтів.

На всіх безкоштовних Бітрікс24 (тариф Проект) ми зупинимо синхронізацію пошти та видалимо листи, не пов'язані із CRM і Завданнями.


Що відбудеться в поточних клієнтів на тарифі «Проект» після відключення Пошти?

  • Синхронізація пошти зупиниться (нові листи не потраплятимуть в Бітрікс24).

  • Старі листи будуть видалені тільки з Бітрікс24 (самі листи залишаються у вашій поштовій скриньці), окрім тих, які прив'язані до CRM і Завданнь.

  • Якщо лист прив'язаний до CRM і Завдань, він залишається без змін, з усіма його вкладеними файлами.

  • Не можна буде підключити нові поштові скриньки.

Що відбудеться в нових клієнтів на тарифі «Проект», які зареєструють свій Бітрікс24 після 1 травня?

Пошта буде недоступна, замість цього буде з'являтися пропозиція перейти на комерційний тариф з Поштою.


Що відбудеться у клієнтів комерційних тарифів Бітрікс24? (скоро!)

  • Старі листи, окрім тих, які прив'язані до CRM і Завданнь, будуть видалятися. Видалення буде тільки з Бітрікс24, на поштовому сервері листи залишаються.

  • Неприв'язані до CRM і Завданнь листи та вкладенні файли будуть зберігатися тільки за певний період: 30, 60 або 90 днів (ліміт залежить від тарифу - див. нижче), після чого будуть видалятися з Бітрікс24.

Обмеження за тарифами (скоро!)

  1. У Пошті обмежується період від поточної дати, за який будуть зберігатися неприв'язані до CRM і Завданнь листи в Бітрікс24:

    • Проект+ і CRM+: 30 днів
    • Команда: 60 ​​днів
    • Компанія: 90 днів
    • Демо: 30 днів

  2. При підключенні пошти максимальний термін збору листів з поштової скриньки буде:

    • Проект+, CRM+, Демо: до 30 днів
    • Команда: до 60 днів
    • Компанія: до 90 днів

  3. Листи і вкладенні файли, які пов'язані з CRM і Завданнями, не будуть видалені з Бітрікс24.

  4. Коли тариф Демо закінчується або відбувається повернення з платного на безкоштовний тариф, то синхронізація пошти зупиняється. Усі листи, не прив'язані до CRM або Завданнь, видаляються.

Увага!

  • Усі автоматичні видалення листів і вкладених файлів за лімітами тарифів, які не пов'язані з CRM і Завданнями, будуть видалятися тільки з Бітрікс24, так як всі листи в Бітрікс24 - це копія листів підключених поштових скриньок.

  • Якщо власник скриньки сам видаляє лист в Бітрікс24 за допомогою кнопки Видалити, тоді цей лист і вкладенні файли буде видалено також і в поштовій скриньці (поміщено до Кошику на поштовому сервері).

  • Так як на безкоштовному тарифі пошта буде недоступна, то Ліди і Угоди з пошти на цьому тарифі створюватися не будуть.

  • При видаленні сутностей CRM або Завдань пов'язані з ними листи і вкладені файли будуть також видалені з Бітрікс24.

  • Вихідна пошта (CRM, бізнес-процеси, роботи і т.д) буде працювати без обмежень.

  • Інтеграція пошти за застарілою технологією Send&Save продовжить працювати без змін.
Дякую, допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло