top_ua
Вхід
Ваш Бітрікс24
Вхід
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

Відключення та видалення сайтів

Рейтинг:

Якщо хочете приховати сайт від клієнтів, то його можна Видалити або Зняти з публікації.

Видалення сайтів

Якщо необхідно повністю видалити сайт разом з усіма його сторінками, то виберіть Видалити сайт в списку дій.

Видалені сайти не пропадають, а спочатку поміщаються в Кошик.

Сайти зберігаються в кошику протягом 30 днів. За цей час ви можете їх відновити. Після 30 днів сайт буде видалений остаточно.

Зняття сайту з публікації

Якщо хочете залишити сайт на вашому Бітрікс24, але при цьому заборонити доступ до нього клієнтам, то можете просто зняти його з публікації. Надалі, цей сайт можна буде опублікувати заново з тією ж адресою.

Можна зняти з публікації як весь сайт, так і кожну окрему сторінку в ньому.

Дякую, допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло