top_ua

Синхронізація диска з комп'ютером

Бітрікс24.Диск дозволяє синхронізувати ваші файли і папки в хмарі з жорстким диском і працювати з ними в будь-який зручний час. При цьому ви редагуєте файл на комп'ютері, а зміни відразу ж потрапляють в Бітрікс24.

Як налаштувати синхронізацію?

Для налаштування синхронізації скачайте останнюю версію десктопного застосунку Бітрікс24.

В десктопному застосунку клікніть по значку із зображенням хмари.

Після цього перейдіть в Налаштування з панелі роботи з диском в нижньому правому куті екрана.

Вкажіть, в яку Папку зберігати синхронізовані документи.

Виберіть, яку Дію виконувати при кліку на файл в панелі - або відкрити сам файл, або відкрити папку з файлом.

Тут також можна включити еластичний диск.

У вкладці Налаштування синхронізації можна вказати, які з доступних папок потрібно синхронізувати з диском. Папка Завантажені файли не синхронізується в десктопному застосунку, тому що містить файли, завантажені з комп'ютера.

Еластичний диск

Еластичний диск - це особливий варіант синхронізації. При його включенні самі файли відразу не завантажуються на жорсткий диск. На диску з'являється тільки їх список. Самі файли завантажуються в той момент, коли ви вирішите почати з ними працювати.

Це дуже зручний інструмент! Еластичний диск помітно економить місце на вашому комп'ютері, а також підвищує швидкість синхронізації і роботи з файлами.


Oсобливості синхронізації

Якщо хтось із колег відключав Диск в налаштуваннях застосунку Бітрікс24 або зробив «Повну синхронізацію», а за час відсутності синхронізації в загальнодоступному місці були видалені деякі файли іншими колегами, то тоді при підключенні буде запит на повний снапшот диска, у якому немає видалених файлів. При цьому будуть дозавантажені в Диск ті файли, які були видалені раніше, тобто вдалені файли знову з'являться у колег.

Якщо у співробітника стояла пауза синхронізації або просто не було мережі, то при відключенні паузи або появі підключення буде отримано частковий снапшот диска (що змінилося з минулого разу), там буде лог видалення непотрібних файлів колегами. У такій ситуації відновлення видалених раніше файлів не відбудеться.



Як відключити синхронізацію?

Для видалення синхронізації перейдіть в Налаштування.

Клікніть Відключити Бітрікс24.Диск.

Допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :( Відгук
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло
Замовити впровадження