top_ua
Вхід
Ваш Бітрікс24
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

Демо-режим

Рейтинг:

На вашому порталі в розділі Мій тариф можна підключити Демо-режим. Він триває 30 днів, протягом яких вам будуть доступні інструменти старших тарифів Бітрікс24 - екстранет, облік робочого часу, робочі звіти та багато іншого.

Включити на вашому порталі демо-режим може будь-який співробітник. Однак доступні 30 днів розраховуються безперервно з моменту включення. Тобто якщо ви використовували демо-режим 20 днів, а потім вимкнули його, то решту 10 днів допрацювати буде не можна.

Ця опція буде особливо корисна тим, хто користується безкоштовною версією Бітрікс24. Можна вивчити всі доступні інструменти та визначити, які з них найбільш часто застосовуються в вашій компанії. Щоб вам було ще простіше освоїтися, в перші 16 днів можна звернутися за допомогою до онлайн-консультантів. Після завершення демо-періоду буде легко вибрати найбільш підходящий під ваші цілі тариф.

Включение демо-режима
Отримання технічної підтримки на час демо-режиму не надається.


Обмеження на демо-періоді

  • Місце на диску буде обмежено 50Гб.
  • У магазині можна створити тільки 100 товарних позицій.
  • Перейменування домену.
  • Відновлення бекапу.
  • Відключення OTP для адміністратора.
  • Перенесення домену в іншу зону.
  • Захист від видалення.
  • Спілкування в мережі Бітрікс Network.
  • Зміна тексту запрошення на ваш Бітрікс24.
  • Міжпортальні завдання.
  • Прибирання підпису "Заряджено Бітрікс24" на всіх елементах.
  • Email-розсилки в CRM-маркетингу.
  • Перемикання на свій домен.
  • Включення обмеження по ip.

Що станеться, коли демо-період закінчиться?

Після того, як демо-період підійде до кінця все створені вами дані не будуть видалені, але вони деактивуються. Якщо в подальшому вирішите перейти на більш високий тарифний план, то вони будуть відновлені.

Як дізнатися скільки залишилося днів на демо-періоді?

Дні, що залишилися до закінчення також можна подивитися сторінці Демо-режим:)


У мене закінчився демо-режим, але я не встиг все протестувати. Можна його продовжити?

На жаль, ми не продовжуємо демо-режим. При бажанні ви можете створити новий тестовий портал і активувати демо на ньому.

Зверніть увагу, що після закінчення демо-режиму у Вас залишиться стільки напрямків угод, скільки було доступно на попередньому тарифі (наприклад, на тарифі Проект або Проект+ тільки 1 напрямок). Інші створені напрямки та угоди в них не будуть відображатись, тому перед закінченням Демо-режиму важливо перевести усі угоди у Загальний напрямок

Дякую, допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло