top_ua
Вхід
Ваш Бітрікс24
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

Як увімкнути/вимкнути облік робочого часу?

Рейтинг:
Облік робочого часу присутній тільки на тарифі Компанія. Докладніше ознайомитися з тарифами та їх можливостями можна на сторінці порівняння редакцій.
Адміністратор порталу або керівник компанії може налаштувати включення обліку робочого часу компанії. Зробити це можливо двома способами:
  1. На сторінці Налаштування > Налаштування порталу увімкнути / вимкнути облік робочого часу:
    1500639848323.jpg
    1500639848323.jpg
  2. На сторінці Час та звіти > Робочий час облік можливо налаштувати як для всієї компанії відразу, так та для окремих департаментів / співробітників.

    Для цього потрібно натиснути на Налаштування в правому верхньому кутку сторінки. Натисніть на шестірню, що з'явилася поряд з назвою відділу або співробітника та в полі Облік робочого часу оберіть необхідний варіант. Якщо ви оберете варіант увімкнено, то ви можете налаштувати також час початку та завершення робочого дня, а також його мінімальну тривалість.
    Снимок экрана 2017-07-21 в 16.50.42.png

Якщо у вас активовано демо-режим тарифу Компанія, то відключити облік робочого часу можна тільки 2-м способом.

Успіхів у роботі!
Дякую, допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло