top_ua
Головна сторінка

Підтримка24

Блокування документів

Рейтинг:

Для документів, до яких має доступ багато співробітників, може виникнути ситуація, коли різні люди одночасно їх редагують. Якщо всі вони збережуть зміни, то з'явиться відразу декілька версій файлу та працювати стане вкрай незручно.

Щоб уникнути подібних ситуацій, в Бітрікс24 є функція блокування файлів. Редагувати документ буде тільки той співробітник, хто його заблокував. Всі інші зможуть вносити зміни в файл лише після того, як перша людина збереже та розблокує його.

Як це працює?

Відзначте потрібний файл у списку та для нього оберіть функцію Заблокувати.

Після цього ваші колеги зможуть подивитися файл, але відредагувати його у них не буде можливості.

Якщо у вас немає такої функції, то блокування на вашому Бітрікс24 відключено. Для того щоб включити його, активуйте цю можливість в в пункті Налаштування лівого меню.

Після того, як ви закінчили працювати з документом, не забудьте розблокувати його таким саме способом :)

Помилка "Документ не збережено!"

Якщо раптом ви заблокували документ, коли ваш колега вже працює над ним, то при спробі зберегти він побачить наступне повідомлення.

Всі внесені ним зміни не будуть втрачені, а будуть збережені на диску в новому окремому документі. Потім ви зможете їх відновити або прийти до спільного рішення, в якому вигляді ви хочете бачити файл :)

Функція блокування доступна тільки на тарифах Команда та Компанія.

Детальніше дізнатися про тарифи та їх можливості можна тут.

Дякую, допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло

Не знайшли відповідь на своє питання?

ПОСТАВТЕ ПИТАННЯ КОМАНДІ ПІДТРИМКИ24
Створювати звернення в техпідтримку можуть тільки користувачі комерційних тарифів. Користувачі безкоштовної версії мають доступ до безлічі навчальних статей та відео, а також записів вебінарів по Бітрікс24. З усіма питаннями по встановленню, впровадженню та доопрацюванню вам допоможуть наші партнери