top_ua
Вхід

Підтримка24

Експертний режим

Даний режим відключає відображення завдань в у стрічці Новин, після чого в ній залишаються лише повідомлення і сповіщення.

Включити або виключити його можна в стрічці Новин:

Hide tasks mode.jpg

Після цього управління завданнями буде відбуватися тільки в розділі Завдання, а всі повідомлення по завданнях, як і раніше, будуть приходити у вигляді сповіщень у чаті.


Допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :( Відгук
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло