top_ua
Вхід
Ваш Бітрікс24
Вхід
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

Налаштування порталу

Рейтинг:

Якщо ви хочете, щоб ваш Бітрікс24 максимально підходив вашій компанії, то приділіть буквально 5 хвилин його налаштуванням. Після цього, вам стане ще зручніше працювати:)

Перейдіть в пункт Налаштування лівого меню.

Якщо якийсь пункт відсутній, то він не представлений на вашому тарифі.


Детальну інформацію про всі тарифи читайте на сторінці порівняння редакцій.



Налаштування

Секція налаштувань, що відповідають за основні дані на порталі.

  • Вкажіть Назву компанії та Назву компанії в логотипі, яка буде відображатися в лівому верхньому куті.
  • Текст кнопки "Мені подобається" до голосування - який текст буде на кнопці для лайків у вашій компанії.
  • E-Mail адміністратора сайту (відправник за замовчуванням) - яку адресу буде вказуватися в якості відправника, якщо не виконані налаштування.
  • Показувати напис "24" в логотипі компанії - вимкніть цю опцію, якщо не хочете бачити цифру 24 в лівому верхньому кутку. Дана можливість є тільки на тарифах Команда та Компанія.
    Щоб більше дізнатися про тарифи та вибрати підходящий, перейдіть на сторінку порівняння тарифів.
  • Формат дати, Формат часу та Формат імені - опція дозволяє встановити формат відображення відповідної інформації на порталі.
  • Перший день тижня - дозволяє вказати перший день тижня для календарів на порталі.
  • Параметри робочого часу - дозволяє вказати час, який вважається в компанії робочим.
  • Вихідні дні тижня - вказуються вихідні дні для календарів. Це дуже важлива опція, особливо при плануванні завдань та роботі з календарями.
  • Вихідні та святкові дні в році - перераховуються всі дати, які будуть відзначені в календарі як вихідні. Вводяться вони без пробілів та розділяються комою. День з місяцем відокремлюються крапкою:1.01,7.01,8.03,28.06,24.08
  • Тип вашої організації - вибір способу звернення до користувачів порталу в меню, в заголовках, повідомленнях. Доступні три варіанти: для комерційної організації, для різних тематичних співтовариств та для некомерційних установ.
  • Переглядати документи за допомогою - вказівка для сервісу, через який будуть проглядатися документи на сторінці публічного посилання.
  • Дозволити редагувати документи ... - адміністратор має можливість відключити/включити для всього порталу в цілому опцію редагування доданих документів, наприклад, в повідомленнях та завданнях.
  • Автоматично підключати Диск групи при вступі користувача в групу - опція дозволить включити/відключити автоматичне підключення папки групи для нового учасника.
  • Включити автоматичну генерацію pdf та jpg файлів для документів - для роботи з pdf та jpg файлами на порталі створювати прев'ю та використовувати медіаплеєр. Ця опція включає цю можливість.
  • Включити автоматичну генерацію mp4 та jpg для відео файлів - та ж опція, але стосується відеофайлів.
  • Відправляти файли на конвертацію при відкритті - ця опція відноситься до старих документів, які давно на порталі та для яких відсутнє прев'ю, яке створюється за допомогою попередніх пунктів. Якщо включити цю опцію, то при відкритті документа ми можемо відправити його на конвертацію, щоб наступного разу його можна було переглянути через медіаплеєр та отримати прев'ю.
  • Максимальна кількість записів в історії документа - вказівка ліміту збережених на порталі версій файлу. При перевищенні цієї кількості старі версії файлу автоматично видаляються. Детальніше в статті Відновлення файлів.
  • Дозволити роботу з публічними посиланнями на файли - включає роботу з публічними посиланнями на вашому Бітрікс24.
  • Дозволити блокувати документ для редагування - чи буде включена опція блокування. При включеній опції кілька людей не зможуть одночасно редагувати документи, що захистить вас від можливої втрати даних.
  • Дозволити адресувати "Всім" повідомлення в Живій стрічці - за замовчуванням писати повідомлення "Всім" може будь-який користувач. Тут можна або відключити таку можливість, або вказати тих, хто володіє цим правом.
  • Відображати адресацію "Всім" за замовчуванням - якщо дана опція включена, то за замовчуванням всі повідомлення в живій стрічці адресовані "Всім".
  • Вирішувати відправляти повідомлення в "Загальний чат" - при включеній опції кожен користувач може писати повідомлення в Загальний чат. Можна або відключити дану можливість зовсім або вказати тих, хто зможе це робити.
  • Увімкнути автоматичне повідомлення про нового співробітника в загальний чат та Увімкнути автоматичне повідомлення про звільнення співробітника в загальний чат - чи будуть надсилатися до загального чату повідомлення про відповідну зміну штату.
  • Включити багаті посилання - використання функції створення невеликого прев'ю для посилань, що вставляються в записи та коментарі. Це працює як для зовнішніх посилань, так і для посилань всередині вашого Бітрікс24 - завдань, лідів та тощо
  • Дозволити швидку реєстрацію - при включеній опції будь-який користувач Bitrix.Network 2.0 може зареєструвати себе на будь-якому Бітрікс24, чия адреса йому відома. Після реєстрації користувачу все одно потрібно буде схвалення адміністратора для отримання доступу.
  • Дозволити всім запрошувати користувачів на портал - дозвіл на запрошення можуть відправляти будь-які користувачі вашого Бітрікс24.
  • Включити додавання в живу стрічку записи про прийняття на роботу нового співробітника - коли новий співробітник буде прийнятий на роботу, то всім співробітникам в живу стрічку прийде повідомлення.
  • Дозволити спілкування в глобальній мережі Нетворк всім користувачам мого Бітрікс24 - опція, яка визначає чи можна співробітникам порталу використовувати глобальну мережу Нетворк.


Налаштування безпеки

Поле Вимагати підключення двоетапної авторизації у всіх співробітників включає додатковий захист через одноразові паролі (рекомендую детальний опис функції двоетапної авторизації). Також тут вказується термін, протягом якого новий співробітник повинен її для себе підключити.

Перед налаштуванням OTP для співробітників адміністратор повинен налаштувати двоетапну авторизацію для себе.


Сервіси

Якщо є інструменти, які не використовуються у вашій компанії, відключити їх можна в цьому розділі.

Примітка: Доступно тільки на верхніх тарифних планах Компанія та Команда.


Обмеження по IP

Якщо є потреба обмежити доступ до порталу зі сторонніх місць, то скористайтеся цією налаштуванням. За допомогою посилання Додати виберіть потрібних користувачів або цілі відділи та дозвольте їм доступ тільки з певних IP-адрес.

Детальніше даний інструмент описаний в статті Обмеження по IP.

Примітка: Доступно тільки на верхніх тарифних планах Компанія та Команда.


Перенесення даних в Бітрікс24 з інших систем

В даному розділі знаходяться посилання на застосунки, які зроблять ваш перехід на Бітрікс24 максимально легким та безболісним :)



Логотип компанії

Секція завантаження логотипу вашої компанії для відображення у вашому Бітрікс24.

Примітка: Доступно тільки на верхніх тарифних планах Компанія та Команда.
Дякую, допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло