top_ua
Вхід

Підтримка24

Як працювати зі списком співробітників

Рейтинг:

Список співробітників вашого Бітрікс24 ви завжди можете знайти в розділі лівого меню Співробітники > Співробітники:

як працювати зі списком співробітників.png

У вкладці, ви побачите весь персонал компанії. Біля аватарки кожного співробітника видно, чи онлайн він у даний момент (тобто, чи має сенс відправляти йому приватне повідомлення).

як працювати зі списком співробітників2.png

Співробітників можна фільтрувати за допомогою встановлених фільтрів: Компанія, Екстранет, Запрошені і Звільнені. Можна створювати свої фільтри та зберігати їх для швидкого використання в майбутньому:

У Запрошених відображаються адресати, яким було відправлено запрошення в Бітрікс24, але з якоїсь причини вони його ще не прийняли.

як працювати зі списком співробітників4.png

Через меню можна, якщо запрошення не було прийняте, відправити його повторно або видалити.

Клікнувши на кнопку швидких команд, можна відкрити профіль поставити завдання, написати повідомлення, переглянути історію повідомлень, звільнити, зробити відеодзвінок:

як працювати зі списком співробітників5.png

Поле Звільнити доступне тільки адміністратору Бітрікс24.

Як працювати зі списком співробітників в Бітрікс24 ви можете подивитися в нашому відеоролику:

Пошук співробітників

Якщо штат компанії досить великий, а вам терміново потрібно знайти конкретного колегу - не треба промотувати сотні імен, просто введіть його відомі дані в поле фільтра, наприклад, ім'я, прізвище або email.

Також можна клацнути по загальній панелі пошуку, видимої на будь-якій сторінці Бітрікс24, і ввести дані співробітника, якого ви хочете знайти.

Звільнення співробітника

У списку знайти потрібного працівника й надалі вибрати пункт меню Звільнити.

Або знайти співробітника в Бітрікс24, відкрити профіль співробітника і в меню Дії вибрати пункт Звільнити:

Це не означає, що користувач відразу пропаде з Бітрікс24 – просто у нього буде заблокований вхід в систему. Кожного звільненого можна за секунду знову прийняти на роботу, тобто повернути йому доступ до Бітрікс24.

Звільнити працівника може користувач з правами адміністратора Бітрікс24.

Звільнений співробітник пропаде з контактів в бізнес-чаті. У списку співробітників можна подивитися історію переписки з ним, обравши відповідний пункт:

як працювати зі списком співробітників10.png

Також історію діалогу зі звільненим співробітником можна подивитися в його профілі:

Як подивитися звільнених співробітників

Якщо з яких-небудь причин у вас недоступний фільтр Звільнені, або при його виборі не відображаються звільнені співробітники, то можливо у вас вимкнена опція Показувати звільнених у списку співробітників у налаштуваннях Бітрікс24. Просто включить її.

Експорт контактів

Працювати в Бітрікс24 дуже зручно і комфортно, і все-таки іноді дані потрібно переносити на інші платформи або зберігати в базі даних у вигляді таблиці Excel. Зі списком співробітників це можна виконати наступним чином - натисніть кнопку шестерні в меню та оберіть пункт Експортувати в Excel.

як працювати зі списком співробітників13.png

Для синхронізації з Outlook потрібно виконати майже все те ж саме, але обрати пункт Синхронізувати з Outlook. Після підключення кожен новий співробітник з Бітрікс24 буде автоматично синхронізований з Outlook. Підтримується тільки одностороння синхронізація Бітрікс24 > Outlook.

Протокол CardDAV дозволяє синхронізувати список контактів з програмами і пристроями, що працюють з цим протоколом (наприклад, зі смартфонами і планшетами Apple, програмою Mozilla та ін.). Цього разу обираємо пункт Синхронізувати з CardDAV. У вікні, будуть детально розписані всі кроки, необхідні для синхронізації з обраним пристроєм.



Дякую, допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло