Підтримка24

Як мені очистити дані повністю, щоб почати з чистого аркуша?


Всі накопичені дані автоматично не видаляються. Або ви видаляєте дані вручну, або створюєте новий «Бітрікс24» та продовжуєте роботу з ним. 

У нас є декілька рекомендацій: 

- якщо ви працюєте на безкоштовному тарифі та у вас з'явилася необхідність видалити взагалі усі ваші дані, краще створити новий «Бітрікс24» та почати з чистого аркуша там. 
- якщо  ви працюєте на платному тариф, то всі дані все ж потрібно буде видаляти вручну.
Допомогло!
Дякуємо :)
Необов'язково:
Залишити відгук про статтю
Не допомогло
Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Залишити відгук про статтю
Маю додаткові запитання
Замовити впровадження