top_ua
Вхід

Підтримка24

Що станеться з моїми даними в «Бітрікс24», якщо я перестану ними користуватися?

Якщо протягом 50 днів ваш «Бітрікс24» не використовується (жоден із співробітників вашої компанії не заходить у ваш Бітрікс24), то дані та домен будуть видалені. Мова лише про акаунти на тарифному плані Безкоштовний! Бітрікс24 з комерційними тарифами, звичайно ж, не видаляються.

Після цього ви можете зареєструвати новий «Бітрікс24», можливо, з таким самим ім'ям, якщо воно буде вільним.

Також ви завжди можете відкласти видалення вашого Бітрікс24 на рік, підключивши тариф Відпустка.

Вартість тарифу «Відпустка» - 1199 гривень на 12 місяців.
Допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :( Відгук
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло