top_ua
Вхід

Підтримка24

Звільнення співробітників

Якщо звільнити співробітника, він більше не зможе зайти у Ваш Бітрікс24 і працювати у ньому, при цьому всі ваші дані залишаться у безпеці!

При звільненні працівник не видаляється з вашого Бітрікс24, а потрапляє в окремий список Звільнені. Ви зможете передати іншим співробітникам його завдання, справи в CRM або файли на особистому диску.

Як це зробити?

Звільнити співробітника може тільки адміністратор.

Перейдіть у профіль співробітника і натисніть кнопку Звільнити.

Також це можна зробити на сторінці Компанія - Співробітники. Знайдіть потрібного користувача, клікніть по полю поруч з ним та оберіть команду Звільнити.

Після звільнення усі закріплені за користувачем файли, задачі та інша інформація залишаються на вашому Бітрікс24, а не видаляються. Адже вони можуть мати цінність для компанії!

Як повернути користувача?

Якщо необхідно відновити звільненого співробітника, то для цього на сторінці Співробітники перейдіть у вкладку Звільнені, знайдіть потрібну людину та оберіть команду Прийняти на роботу.

Співробітник буде відновлений і зможе знову працювати у вашому Бітрікс24 зі своїми колишніми логіном та паролем.

Увага! Якщо в фільтрі немає можливості обрати пункт Звільнені, то необхідно включити опцію Показувати звільнених в списку співробітників в Налаштуваннях вашого Бітрікс24.

Також варто почитати:

Допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :( Відгук
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло