Вхід
Ваш Бітрікс24
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

Як видалити роботів у Завданнях

Якщо вам потрібно видалити або змінити роботів переходите в розділ Завдання та Проєкти – Роботи.

У вікні, натисніть кнопку Налаштувати роботів.

Видаліть роботів і збережіть зміни.

Роботів можна налаштувати для Проєктів, режиму роботи Мій план і для статусів завдань. Видалити роботів у проєкті може тільки адміністратор порталу або власник проєкту.


Також варто прочитати:

Допомогло!
Дякуємо :)
Необов'язково:
Залишити відгук про статтю
Не допомогло
Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Залишити відгук про статтю
Маю додаткові запитання
Замовити впровадження