top_ua
Вхід

Бітрікс24. Документи

Бітрікс24 розширює можливості для спільної роботи та спрощує роботу з документами. У розділі Документи ви знайдете всі ваші файли, у яких активно ведеться робота, а також зможете створити нові та спільно їх редагувати.

На сторінці порівняння ви зможете дізнатися, на яких тарифах доступний цей функціонал та детально ознайомитися з можливостями кожного тарифу.

Як працювати з Документами

Щоб почати роботу, відкрийте розділ Документи з лівого меню вашого Бітрікс24.

У розділі ви можете Створити або Відкрити потрібні документи.

Нижче представлений список всіх документів, з якими ви працювали. Документи в списку упорядковано відповідно до активності, у верхній частині списку ви побачите документи, y яких нещодавно відбулися зміни.

Для кожного документа є контекстне меню:

  • Завантажити – за допомогою цієї дії ви можете завантажити потрібний документ.
  • Поділитися – за допомогою цієї дії можна створити публічне посилання, скопіювати посилання для скачування або налаштувати доступ до документа.
  • Перейменувати – за допомогою цієї дії можна змінити назву документа.

Спільна робота з документами

Ви можете разом з колегами працювати в документі та вносити правки. Наприклад, у вас є завдання, у якому потрібно внести деякі правки в дані перед відправкою клієнту.

Відкрийте файл y завданні та натисніть кнопку Редагування. Після цього ви зможете разом вносити зміни в документ.

Щоб докладніше дізнатися про можливості редактора, відкрийте вкладку Файл – Довідка.

Під час роботи з документом ви також можете поділитися ним з іншими співробітниками або налаштувати публічний доступ.

Публічний доступ

Опція дозволяє налаштувати публічний доступ для вашого документа. У вікні налаштування ви можете встановити обмеження за часом, захистити посилання паролем і дати можливість зовнішнім користувачам редагувати ваш документ.

Коли зовнішній користувач перейде за посиланням, він зможе редагувати документ разом з вами.

Поділитися з співробітниками

За допомогою цієї опції ви можете встановити права на роботу з файлом для ваших колег.

Oберіть потрібного співробітника, встановіть права доступу і збережіть.

Співробітникові прийде повідомлення для підключення вашого документа.

Коли ви закінчите роботу з документом, закрийте редактор і зміни збережуться автоматично.


Допомогло!
Дякуємо :)
Не допомогло
Дуже шкода :(
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло
Відгук
Замовити впровадження