top_ua
Вхід
Ваш Бітрікс24
Авторизуйтеся, щоб увійти
до Бітрікс24 вашої компанії.
Вхід

Підтримка24

Нова синхронізація календаря

Календар – це важливий інструмент, без якого не обходиться жодна людина, не тільки в рамках бізнесу. Усі ми плануємо свої справи та фіксуємо їх в календарі.

Особливість і зручність календаря Бітрікс24 полягає в тому, що в ньому є планувальник. Через нього ви можете подивитися зайнятість колег і oбрати зручний час для зустрічі. І, звичайно, хочеться тримати все в одному календарі.

Що робити, якщо у вас кілька календарів?

Синхронізуйте календар Бітрікс24 зі своїм мобільним телефоном. Раніше для синхронізації необхідно було пройти кілька етапів. Тепер це можна зробити набагато швидше за допомогою QR-коду.

Як синхронізувати календар?

Відкрийте розділ Календар і натисніть на кнопку Синхронізувати календар.

Oберіть тип мобільного календаря в залежності від операційної системи вашого телефону.

Відскануте камерою мобільного телефону QR-код вашого календаря.

На деяких пристроях Android для зчитування QR-коду знадобиться спеціальний застосунок. Якщо на вашому телефоні він не встановлений, при скануванні коду відкриється Google Play. Завантажте застосунок там.

Авторизація профилю на iPhone

  1. Завантажте профіль.

  2. Зайдіть у Параметри – Профіль завантаженo.

  3. Установіть профіль

  4. Введіть свій код допуску.

  5. Готово. Профіль встановлений.

Якщо авторизація не відбулася, повторіть сканування. Зверніть слайдер і відкрийте його заново. Так код перегенерується, і ви зможете відсканувати QR-код ще раз.

Авторизація профілю на Android

Авторизація порталу, з якого був відсканований QR-код, відбувається автоматично. Якщо після установки автоматична авторизація не відбулася, повторіть сканування. Якщо авторизація не відбулася, повторіть сканування. Зверніть слайдер і відкрийте його заново. Так код перегенерується, і ви зможете відсканувати QR-код ще разз.

Що таке статус синхронізації?

У слайдері календаря ви можете бачити статус синхронізації. При підключенні календаря статус синхронізації змінюється.

При наведенні на статус синхронізації з'являється блок з інформацією про те, коли і що було синхронізовано.

Як оновити синхронізацію?

Щоб оновити статус синхронізації, натисніть кнопку Оновити.

Іноді може виникати помилка статусу синхронізації, наприклад, при зміні пароля. Тому, якщо ви бачите помилку, рекомендуємо перепідключити календар.

Як відключити синхронізацію?

Вимкнути синхронізацію можна на вашому телефоні.

  • Якщо ви користувач Android системи зайдіть Налаштування – Облікові записи, оберіть обліковий запис вашого календаря та натисніть Видалити обліковий запис.

  • Якщо ви користувач iPhone, то зайдіть в Параметри – Загальні – Профілі, оберіть обліковий запис вашого календаря й натисніть Вилучити профіль.

Події з календаря перестануть відображатися, але статус синхронізації збережеться ще протягом 7 днів.


Допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :( Відгук
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло