top_ua
Вхід

Підтримка24

Перенесення налаштувань CRM

Багатьом компаніям необхідно перенести налаштування своєї CRM на інші Бітрікс24. Особливо це корисно при відкритті регіональних офісів або продажу франшизи. Таким чином, усі філії працюють в єдиному інформаційному полі та не виникає проблем при подачі звітів або обміні інформацією. Ви можете імпортувати налаштовану й готову до використання CRM на інший Бітрікс24.

Перенесення налаштувань доступнe тільки адміністраторам порталів.

Під час імпорту на новому Бітрікс24 будуть повністю замінені:

  • Поля користувача (крім прив'язки до інфоблоків), налаштування картки CRM, статуси лідів, напрямки та стадії угод.
  • Роботи, бізнес-процеси та тригери.
  • Застосунки.

Щоб перенести налаштування, натисніть Налаштувати у блоці на першій стадії Канбану. Також це можна зробити на вкладці Налаштування - Галузеві сценарії.

Натисніть Експортувати.

Дочекайтеся закінчення експорту налаштувань CRM і завантажте файл.

На іншому Бітрікс24 в налаштуваннях оберіть пункт Імпортувати та перенесіть раніше завантажений файл.

У процесі імпорту будуть видалені угоди та ліди. Не забудьте попередньо зберегти їх за допомогою експорту даних.

Натисніть Продовжити та надайте згоду на те, що частина налаштувань вашого Бітрікс24 буде змінена відповідно до конфігурації завантажуваної галузевої CRM, а також підтвердіть можливість видалення даних.

Ви побачите сповіщення, коли імпорт завершиться. Після цього зможете почати роботу в уже налаштованій CRM.


Допомогло! Дякуємо :) Не допомогло Дуже шкода :( Відгук
Дізнайтесь, чому:
Це не те, що я шукаю
Дуже складно і незрозуміло